Сервизна дейност

Виктория Инженеринг Дивелъпмънт е компания сертифицирана да извършва дейността поддържане, ремонтиране и преустройване на съоръжения с повишена опасност. Фирмата е лицензирана от ИДТН (Инспекция Държавен Технически Надзор) и е един от доказалите се сервизи предлагащи поддръжка на асансьори и ескалатори.

Екипът на фирмата се състои от високо обучени асансьорни техници с богат опит, които са в готовност да се справят с аварийни ситуации бързо и ефективно. Притежаваме дългогодишен опит в решаването на проблеми свързани с асансьорите на широка гама производители. Благодарение на тези умения както и на професионалното и специализирано оборудване, което притежаваме, можете да бъдете сигурни, че ще Ви предоставяме качествена услуга през цялото време.

Сервизните екипи на VED са ангажирани и са на разположение на своите клиенти 24ч/ден, 365дни/год. Компанията има възможност да предостави качествена сервизна услуга за повечето от асансьорните марки монтирани в България.

Ние предлагаме сервиз на асансьорни уредби както в административни сгради и търговски центрове, така и в единични жилищни сгради и обособени жилищни комплекси. В зависимост от вашата сграда ние ще Ви предоставим индивидуален ценови план, разработен за вашите нужди.