Доставка на резервни части

Виктория Инженеринг Дивелъпмънт е водещ доставчик на висококачествено оборудване за асансьори използвано при модернизацията на съществуващи асансьори, производството на нови асансьори, както и от фирмите извършващи сервизна дейност. VED e българският представител на повечето световно признати марки произвеждащи компоненти за асансьори.

Нашата основна цел е да предложим партньорство на нашите клиенти, като залагаме на техническо разбиране, гъвкавост и иновации.

Инженерните решения и загрижеността за нашите клиенти са ключовите фактори, на които залага VED. Нашият широк набор от компоненти: табла за управление, автоматични и полуавтоматични врати, отбивачки за автоматични врати, демпфери, ролки, електромагнитни отбивачки, водачи и вложки за тях, редукторни и безредукторни машини, носещи въжета, скоростни ограничители, обтегачни тежести, контактори, магнитни датчици, устройства за контрол на товара, фотоклетки, фотозавеси, буфери, конектори, флексири, етажни и кабинни бутониери, LCD и матрични дисплеи, ламинати, клинови механизми, масльонки, семеринги и К-маншети, хидравлични маркучи, фрикционни шайби и отклонителни ролки, устройства за автоматично телефонно избиране при аварии, специални решения за Анекс А3 на EN81 предоставя цялостно решение за потребностите на всяка асансьорна компания.

Оборудването и предпазните компоненти, доставяни от VED носят маркировка CE и са произведени съгласно изискванията на стандарт БДС EN81-1 и БДС EN81-2

Чрез близката ни работа с нашите клиенти, доставчици и консултанти целим да бъдем лидер в нашата сфера на дейност, компания която не само доставя асансьорни компоненти, но търси и най-доброто техническо решение.